Ро & Ни ЕООД – Интернет, компютри, сервиз, системен интегратор

NEVERLAND Шумен

юни 22nd, 2024 by

Реализиран проект: Най-големият детски център в България с комплексни IT решения

Neverland__11zon

Представяме нашия реализиран проект за най-големия детски център в България – NEVERLAND Шумен, където осигурихме цялостна системна интеграция, включваща следните компоненти:

  •  

Изграждане на комуникационна мрежа

Внедрихме високоскоростна и надеждна мрежова система, гарантираща безпроблемна свързаност във всяко пространство на центъра.

Софтуер

Създадохме специализиран софтуер за управление на дейността на детския център, който предоставя възможност за лесно генериране на отчети по различни параметри, улеснявайки ежедневната работа и оптимизиране на процесите.

Контрол на достъпа

Инсталирахме съвременна система за достъп, която осигурява безопасността на децата и персонала чрез използване на интелигентни карти и други модерни методи.

Умна сграда

Детският център е проектиран като умна сграда, в която множество процеси като осветление, климатизация и енергийна ефективност се контролират автоматично за максимално удобство и ефективност.

Видеонаблюдение

Изградихме система за наблюдение, съобразена с всички изисквания на GDPR за защита на личните данни при работа с малолетни и непълнолетни, осигурявайки високо ниво на сигурност.

Система за времево отчитане

Разработихме решение за следене на времето на престой на всяко персонализирано при влизане дете, което автоматично уведомява родителите чрез SMS при изтичане на времето на децата в центъра.

Всички тези компоненти бяха внимателно планирани, проектирани и реализирани от нашия екип с акцент върху качеството и удовлетвореността на клиентите. Този проект демонстрира нашата способност да предоставяме комплексни IT решения, които значително подобряват управлението и безопасността в детските центрове.

Arimacity

юни 21st, 2024 by

Реализиран проект: Хотел със система за самонастаняване и комплексни IT решения

Представяме ви един от нашите успешни проекти – хотел със самонастаняване, който разчита на иновативни и високотехнологични IT решения за безупречно обслужване на своите гости. В този проект, ние реализирахме цялостна системна интеграция, включваща следните компоненти:

Изграждане на комуникационна мрежа

Внедрихме надеждна и бърза комуникационна инфраструктура, осигуряваща безпроблемна свързаност във всяка точка на хотела.

Софтуер

Разработихме и внедрихме софтуер, който улеснява процеса на резервации и предоставя възможност за самонастаняване. Системата автоматично генерира достъп до стаите и управлява всички аспекти на престоя на гостите.

Контрол на достъпа

Инсталирахме модерна система за контрол на достъпа, гарантираща сигурността на гостите и персонала чрез използване на смарт карти и мобилни приложения.

Умна сграда

Хотелът е проектиран като умна сграда, където множество процеси се контролират автоматично  с цел максимално удобство и ефективност.

Видеонаблюдение

 Изградихме цялостна система за видеонаблюдение, осигуряваща високо ниво на сигурност и мониторинг на общите и частни зони в хотела.

Поддръжка и мониторинг

Внедрихме система за дистанционно наблюдение и поддръжка. Това позволява непрекъснат контрол и бърза реакция при възникване на технически проблеми, осигурявайки максимална надеждност и непрекъснатост на услугите.

Всички тези елементи бяха детайлно планирани, проектирани и реализирани от нашия екип с фокус върху качеството и удовлетвореността на клиентите. С гордост можем да кажем, че този проект демонстрира нашата способност да предоставяме комплексни IT решения, които трансформират хотелското преживяване.