Ро & Ни ЕООД – Интернет, компютри, сервиз, системен интегратор

Реализиран проект: Хотел със система за самонастаняване и комплексни IT решения

Представяме ви един от нашите успешни проекти – хотел със самонастаняване, който разчита на иновативни и високотехнологични IT решения за безупречно обслужване на своите гости. В този проект, ние реализирахме цялостна системна интеграция, включваща следните компоненти:

Изграждане на комуникационна мрежа

Внедрихме надеждна и бърза комуникационна инфраструктура, осигуряваща безпроблемна свързаност във всяка точка на хотела.

Софтуер

Разработихме и внедрихме софтуер, който улеснява процеса на резервации и предоставя възможност за самонастаняване. Системата автоматично генерира достъп до стаите и управлява всички аспекти на престоя на гостите.

Контрол на достъпа

Инсталирахме модерна система за контрол на достъпа, гарантираща сигурността на гостите и персонала чрез използване на смарт карти и мобилни приложения.

Умна сграда

Хотелът е проектиран като умна сграда, където множество процеси се контролират автоматично  с цел максимално удобство и ефективност.

Видеонаблюдение

 Изградихме цялостна система за видеонаблюдение, осигуряваща високо ниво на сигурност и мониторинг на общите и частни зони в хотела.

Поддръжка и мониторинг

Внедрихме система за дистанционно наблюдение и поддръжка. Това позволява непрекъснат контрол и бърза реакция при възникване на технически проблеми, осигурявайки максимална надеждност и непрекъснатост на услугите.

Всички тези елементи бяха детайлно планирани, проектирани и реализирани от нашия екип с фокус върху качеството и удовлетвореността на клиентите. С гордост можем да кажем, че този проект демонстрира нашата способност да предоставяме комплексни IT решения, които трансформират хотелското преживяване.