Ро & Ни ЕООД – Интернет, компютри, сервиз, системен интегратор

Системна интеграция и иновативни IT Решения

Разкрийте потенциала на бъдещето с екип от експерти в системната интеграция. Ние сме дългогодишна компания развиваща се в областта на IT, специализирана в проектирането, разработването и внедряването на иновативни решения, които преобразяват бизнеса.

Нашата експертиза е свързана с работата добре разработен план, който включва следните етапи:

АНАЛИЗ НА БИЗНЕС ПРОЦЕСИТЕ

Изследване на текущите работни процеси и нужди, за да се идентифицират ключовите изисквания за новата система.

ПЛАНИРАНЕ

Създаване на детайлен план за техническата структура, включващ всички компоненти и тяхната взаимовръзка.

ДЕТАЙЛИРАНЕ

Определяне на оптималните размери и спецификации на хардуера и софтуера, за да се осигури ефективност и производителност.

ДОСТАВКА И ИНСТАЛАЦИЯ

Доставка, физическо инсталиране и настройка на всички системни компоненти.

ТЕСТ

Провеждане на обстойни тестове, за да се гарантира, че системата функционира правилно и отговаря на зададените изисквания.

ОБУЧЕНИЕ

Провеждане на обучителни сесии за служителите, за да могат да използват и поддържат новата система ефективно.

ПОДДРЪЖКА

Осигуряване на техническа помощ и поддръжка както по време на гаранционния период, така и след неговото изтичане.

УПРАВЛЕНИЕ

Организиране на целия процес по внедряване и интеграция, като се осигурява непрекъсната комуникация и координация с клиента за всички промени.

Проектиране и планиране

В Ро и Ни адаптираме във всеки конкретен случай дейността по проектиране и планиране, за да те да отговарят на нуждите и изискванията на нашите клиенти в унисон с изискванията на националното и местно законодателство.

Видеонаблюдение

Осигуряваме висококачествени видеонаблюдение системи, които гарантират безопасността на вашия бизнес и персонал. От камери с висока резолюция до аналитични софтуерни решения, нашите системи ви дават пълен контрол върху вашите обекти.

Контрол на Достъпа

Създаваме интелигентни системи за контрол на достъпа, които осигуряват защита на вашия обект и ограничават достъпа само до оторизирани лица. Нашите решения включват различни технологии като RFID карти, биометрични системи и много други.

КОМУНИКАЦИОННИ МРЕЖИ

Построяваме надеждни и скалируеми мрежови инфраструктури, които поддържат висока производителност и сигурност. Нашите мрежови инженери са на разположение да създадат индивидуални решения, които отговарят на специфичните ви нужди.

УМНИ СГРАДИ

Проектираме и внедряваме интелигентни системи за сгради, които интегрират автоматизация, енергийна ефективност и удобство. Нашите решения включват управление на осветление, отопление и охлаждане, системи за сигурност, както и IoT технологии, които правят вашите сгради по-ефективни и удобни за обитаване или работа.

Разработка на Софтуери по Задание

Нашите разработчици работят с вас, за да създадат персонализирани софтуерни приложения, които отговарят на вашите уникални изисквания. Независимо дали става въпрос за уеб приложения, мобилни приложения или корпоративни системи, ние сме тук, за да ви помогнем да постигнете вашите цели.