Ро & Ни ЕООД – Интернет, компютри, сервиз, системен интегратор

КАРИЕРИ

Присъединете се към екипа на РО и НИ и изградете бъдещето с нас! Ние сме водеща компания в областта на системната интеграция и иновативните IT решения, и търсим талантливи и мотивирани професионалисти, които да се присъединят към нашия екип.

Защо да изберете нас?

  • Иновативна Работна Среда: работим с най-новите технологии и проектираме решения, които трансформират бизнеса. Нашата култура насърчава креативността и новаторството.
  • Професионално Развитие: Ние инвестираме в нашите служители чрез постоянни обучения и възможности за кариерно израстване. Вашето развитие е наш приоритет.
  • Сътрудничество и Екипна Работа: Нашият екип е съставен от висококвалифицирани професионалисти, които работят заедно, за да постигат изключителни резултати. В РО и НИ ценим сътрудничеството и екипната работа.
  • Конкурентно Възнаграждение и Бонуси: Предлагаме атрактивно възнаграждение, включително бонуси и допълнителни придобивки, които отразяват приноса на нашите служители.

НАШАТА МИСИЯ

Търсим както опитни професионалисти със солидни знания и умения, така и млади с недостатъчно опит таланти, които имат желание да се учат и да допринасят със своите свежи идеи и подход.

Какво търсим?

Ние търсим талантливи професионалисти с различен опит и умения, които да се присъединят към нашия динамичен екип. Някои от позициите, които често откриваме, включват:

Как да кандидатствате?

Ако сте готови да направите следващата стъпка в своята кариера, изпратете вашето CV и мотивационно писмо на office@ro-ni.net. Ние разглеждаме всички кандидатури внимателно и ще се свържем с вас, ако вашият профил отговаря на нашите нужди.

Присъединете се към РО и НИ и станете част от екип, който оформя бъдещето на технологиите. Очакваме ви!